Kunaon Ashine

  • Pangalaman 28 taun fokus kana alat inten pikeun ngagiling lantai sareng ngagosok

  • P&P kuat

    Kolaborasi sareng universitas top di Amérika Serikat & Cina. 69 patén-patén ku EUIPO; Sertipikat ISO9001, anggota ISSA ...

  • Kemitraan jangka panjang

    Salawasna milarian sareng ngabina kerjasama jangka panjang sareng klien sareng ngaharepkeun tumuh sareng pasangan sasarengan

Maca deui

Produk

  • Kalayan pangalaman 28 taun fokus kana téknologi inten

  • +

    Patén sareng sertipikat kalebet ISO9001, MPA ISSA Memer

  • +

    Pasar & nagara-nagara saalam dunya

  • Pabrik Pabrik Anyar

  • k

    Potongan kapasitas bulanan

  • Sejarah

    Saatos 28 taun pangalaman akumulasi, ngan janten produsen alat inten terkemuka di dunya.

  • Nilai

    Kalayan integritas sareng tanggung jawab, Ashine ngagaduhan tujuan pikeun janten panyadia alat inten anu paling dihargaan kanggo lantai grinding & polishing.

  • P&P

    Pusat R&D Ashine parantos ngahontal 69 patén-patén, kalebet 43 sertipikat pendaptaran anu dikaluarkeun ku EUIPO.

  • QC

    ISO9001 mumpuni, sareng tim QC anu saé pikeun ngajamin kualitas dina unggal léngkah tina prosés produksi.

tcj

Warta Kami

  • aci-logo
  • ASCC
  • ISSA
  • cfa